Zaterdag 1 oktober: schoolfeest! Kinderrommelmarkt – volksspelen – cavabar – foodtruck – koffiebar

Beste
Het is al enige tijd geleden dat we nog een schoolfeest konden organiseren.
Maar eindelijk is het zover!

Op zaterdag 1 oktober is iedereen tussen 11 uur en 17 uur welkom op onze school, op ‘Place de Saint-Martin’.
BIJ REGENWEER GAAT ALLES BINNEN DOOR!
Wat mag u verwachten?

• Kinderrommelmarkt
    Hebben je kinderen veel speelgoed waar ze niet meer mee spelen?
    Heb je zelf een en ander liggen dat je niet meer gebruikt?
    Reserveer een plaatsje op onze rommelmarkt (5 euro = plaats van 2 meter) en verkoop samen met je kind(eren) alle spullen. De opbrengst van de verkoop is uiteraard voor de kinderen en/of voor jou!
    Inschrijven voor je plaatsje op de rommelmarkt is wel nodig.
    Klik hier en het inschrijvingsformulier opent.
    Heb je zelf geen zin om op de rommelmarkt te verkopen, kom dan gerust rondkuieren tussen de kraampjes!
  • Kinderanimatie
    Er zijn doorlopend oude volksspelen die de kinderen mogen uitproberen.
  • Cavabar, foodtruck, koffiebar
    Terwijl de kinderen spelen, hun spullen verkopen,… kun je gezellig aperitieven, een hapje eten of in de namiddag een koffie met gebakje eten.
  • Oproep
    Om de prijzen democratisch te kunnen houden, doen we ook een oproep aan onze ouders: wil jij een taart bakken die wij mogen serveren bij de koffie? Graag een seintje via e-mail martinus47.directie@skynet.be
    Alvast bedankt!
    Wij hopen je alvast te mogen ontmoeten!

Het Sint-Martinusteam