Cheque van 3226,88 euro voor NUV-HOP project

In de 2de week van september stapten zowel de kleuters als de kinderen van de lagere school enkele gesponsorde kilometers ten voordele van NUV-HOP (Northern Uganda Village Health Outreach Project). Dit is een project dat o.a. via medische tentenkampen dokters brengt tot in de meest afgelegen dorpen van Oeganda en ook de plaatselijke bevolking uitleg geeft over gezondheid en hoe je ziektes kan voorkomen. Zo zorgen ze m.a.w. voor goede medische hulp voor iedereen. Een oud-leerling van onze school, Emma Van de Putte, nam als student geneeskunde deel aan dit project en kwam vorig schooljaar naar school om hierover te vertellen aan de kinderen. De coronacrisis zorgde er echter voor dat de sponsoractiviteit nooit heeft kunnen plaatsvinden.

Vrijdag 18 december gaven we een cheque met 3226,88 euro aan Emma voor haar project!.
Ze was helemaal overdonderd door dit grote bedrag.
Van haar en van alle mensen die hiermee geholpen worden: een grote dankjewel aan alle stappers en aan alle sponsors!