Uitdaging voor elke klas: spaar 60 euro ten voordele van Broederlijk Delen!

In normale omstandigheden organiseren wij in de vastenperiode 2 acties, nl. een solidariteitsmaaltijd en een sponsortocht. Hierdoor kunnen wij jaarlijks tussen de 4000 en 5000 euro storten aan Broederlijk Delen.

Omdat we in september de uitgestelde sponsortocht van vorig jaar deden en omdat een solidariteitsmaaltijd niet/moeilijk coronaproof te organiseren is, zijn we op zoek gegaan naar een leuke uitdaging voor de kinderen en het personeel.

Broederlijk Delen viert dit jaar zijn 60ste verjaardag. Daarom dagen we elke klas uit om 60 euro te delen met Broederlijk Delen door een simpele ouderwetse inzameling. Kinderen kunnen delen van hun zakgeld, kunnen een verdiend centje van een klusje delen,… .

We hopen op die manier toch een mooie storting te kunnen doen aan Broederlijk Delen.

Omwille van de plotse vroege vakantie verlengen we deze actie tot en met vrijdag 23 april.
De teller staat ondertussen op 889,97 euro!