Schoolreizen

De huidige situatie maakt het niet gemakkelijk om met de kinderen op schoolreis te gaan.

In de kleuterschool heeft men ervoor gekozen om een schoolreisweek te organiseren.
Wat er precies te beleven zal zijn, houden we nog even geheim.
We blijven met de kleuters wel op school maar plezier en spanning zijn verzekerd!

In de lagere school zijn we erin geslaagd om voor elk leerjaar een schoolreis te organiseren. Anders dan andere jaren gaan de kinderen niet meer op dezelfde dag op schoolreis. Hieronder vindt u een overzicht. Met de kinderen, de leerkrachten en de busmaatschappij werden duidelijke afspraken opgemaakt om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Alle ouders ontvingen deze afspraken reeds. Ook met de kinderen worden ze voor het vertrek nog eens overlopen.

• 1ste leerjaar: donderdag 17 juni – vertrek om 9.00 uur – terug om 15.45 uur
  • 2de leerjaar: dinsdag 8 juni