Inschrijven van uw kind

INSCHRIJVEN
Wij werken zonder capaciteitsbeperkingen.
U kunt voor de inschrijving van uw kind geboren in 2020 reeds vanaf 1 september 2021 langskomen.

Kinderen die vroeger geboren zijn, kunnen onmiddellijk inschrijven en indien zij reeds 2,5 jaar of ouder zijn onmiddellijk starten.
Neem gerust contact op om een afspraak te maken of kom eens binnen. U bent altijd welkom!

OPENDEURDAGEN – BEZOEK AAN DE SCHOOL
Eindelijk! We mogen terug onze deuren open zetten om u te ontvangen!
Kom een kijkje nemen in onze school op volgende data:

• zaterdag 26 maart van 14 uur tot 16 uur
  • dinsdag 3 mei van 15 uur tot 19 uur
  • donderdag 9 juni van 15 uur tot 19 uur

Tijdens deze momenten krijgt u een persoonlijke rondleiding doorheen onze school. Leerkrachten zullen u vertellen hoe zij werken in hun klas en beantwoorden al uw vragen. Zo krijgt u een beeld van onze kleuterschool en van onze lagere school. Indien gewenst, kunt u aansluitend inschrijven.
U bent welkom in onze beide vestigingen.

Om alles vlot te laten verlopen, is het handig als u ons doorgeeft op welk moment u langs komt.
Lukt het voor u niet om op deze data langs te komen, neem dan gerust contact op. We plannen het bezoek op een voor u passend moment.

U kunt ons conntacteren