Inschrijven van uw kind

INSCHRIJVINGSPERIODE
Vanaf donderdag 1 februari 2018 start voor kinderen geboren in 2016 de inschrijvingsperiode.
Kinderen van een vroeger geboortejaar kunnen op elk moment inschrijven.

MAXIMUMCAPACITEIT
In de vestiging Ronsele is de capaciteit voor elk geboortejaar beperkt tot 11 kinderen.
Voor geboortejaar 2016 in Ronsele zijn er momenteel nog 6 plaatsen beschikbaar.
Voor geboortejaar 2015 is de capaciteit verhoogd naar 14. Dit geboortejaar is volzet.
Voor geboortejaar 2014 is er 1 plaats vrij gekomen.
Voor geboortejaar 2013 is de capaciteit beperkt tot 9 en zijn er 2 plaatsen vrij gekomen.

In de vestiging Dreef zijn er geen capaciteitsproblemen in de kleuterschool.

In de lagere school wordt het aantal leerlingen per leerjaar beperkt tot 72 leerlingen verdeeld over 3 klassen.

INSCHRIJVEN
Ronsele
In de vestiging Ronsele wordt er ingeschreven op donderdag 1 maart vanaf 8 uur.

Dreef
In de Dreef is er opendeurdag en mogelijkheid tot inschrijving op donderdag 1 maart tussen 17 en 19 uur.

Kunt u niet langs komen op deze tijdstippen, dan kunt u steeds een afspraak maken op het nummer 09 372 78 26 of via martinus47.directie@skynet.be.
Wij maken graag tijd voor u om u meer uitleg te geven en om samen een kijkje te nemen in de klassen.