Inschrijven van uw kind

INSCHRIJVINGSPERIODE
Momenteel zijn de inschrijvingen van kinderen geboren in het jaar 2017 volop bezig.
De voorrangsperiodes voor broers en zussen en kinderen van personeelsleden zijn voorbij.
Iedereen geboren in 2017 of vroeger kan langs komen om in te schrijven.

MAXIMUMCAPACITEIT
In de vestiging Ronsele is de capaciteit voor elk geboortejaar beperkt tot 11 kinderen.
Voor geboortejaar 2017 is de capaciteit verhoogd tot 13 kinderen. Ondertussen is dit geboortejaar volzet.
Voor geboortejaar 2016 in Ronsele zijn er momenteel nog 6 plaatsen beschikbaar.
Voor geboortejaar 2015 is de capaciteit verhoogd naar 14. Dit geboortejaar is volzet.
Voor geboortejaar 2014 is er 1 plaats vrij gekomen.

In de vestiging Dreef zijn er geen capaciteitsproblemen in de kleuterschool.

In de lagere school wordt het aantal leerlingen per leerjaar beperkt tot 72 leerlingen verdeeld over 3 klassen.

INSCHRIJVEN – OPENDEUR
Op 11 maart ll. hadden wij in onze beide vestigingen een opendeurdag.
Kon u niet langs komen en wenst u toch een kijkje te nemen in onze school?
Maak gerust een afspraak op het nummer 09 372 78 26 of via martinus47.directie@skynet.be.
Wij maken graag tijd voor u om u meer uitleg te geven, uw vragen te beantwoorden en om samen een kijkje te nemen in de klassen. Dit kan zowel tijdens de lesuren als na schooltijd.

U kunt ook uw gegevens nalaten via het contactformulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op.
Klik hier om het formulier te openen.