Het coronavirus: de CoronaMartinusSprokkel

Deze coronatijd is voor iedereen nieuw. We worden voor nieuwe uitdagingen geplaatst, we hebben allemaal onze bezorgdheden, we dragen zorg voor elkaar. We houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen op onze school. Daarom maken we wekelijks een speciale Corona-Martinus-Sprokkel.

Week 23 maart – 27 maart
In deze editie vindt u de nieuwe richtlijnen.
U kunt deze hier downloaden.

Week 30 maart – 3 april
Wij zijn dankbaar en trots op onze ouders en onze kinderen! Iedereen doet zijn best om er het beste van te maken.
U vindt hier ook hoe u gemakkelijk met de juf of meester of met de school contact kunt opnemen bij vragen, problemen of zorgen.
Klik hier om deze nieuwsbrief te bekijken.

Paasvakantie 6 april – 17 april
Het is paasvakantie, en toch. Er is weinig vakantiegevoel in deze coronatijden. Van de school komen er even geen opdrachten en taken. Zo kunnen kinderen en ouders even de school loslaten. Wij blijven alles verder opvolgen en blijven bereikbaar. Wij houden u ook tijdens de vakantie op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.
Klik hier om deze nieuwsbrief te bekijken.